Празник

ЧРД, Мише – 12 години!

Мило мое дете, бъди жив и здрав, все така устремен към нови начинания, откривай с устрем непознатото, интересното и позитивното в живота. Върви по своята пътека, осеяна с кураж, късмет, целенасоченост, удовлетворение. Достигай мечтите си, откривай нови светове и не откъсвай любознателните си очи от звездите. Знай, че всяка прочетена книга е пътешествие в различна Вселена. Получавай и раздавай щедро обич, доброта и усмивки! Цени истинските приятели! Бъди наша гордост!

Обичаме те безкрайно!

Отново лятото посреща поредния си слънчев, топъл и незабравим за нас ден, денят в който порасналото ни момченце навърши 12 години. Темата на празника тази година беше „Водно парти“. Игри в басейна, щуро спускане по водна пързалка, бой с водни балони и много други сухоземни игри.

Традиционната пинята беше във формата на динозавър. Победител в тази игра стана Боби, която безмилостно разгроми пълния с бонбони динозавър и всички се втурнаха да си разпределят плячката.

Играта на думи беше забавна и комична. На фона на рок музика в слушалките на играча, съотборникът трябваше отчетливо да изговори дума, подадена му от Теди (модератор на играта), за да бъде разгадана. Предположенията доведоха до много смях. Например „куче“ звучеше като „пейка“ или „крокодил“ като „патица“.

Следващата игра постави задача на участниците да нарисуват животно на гърба на другия, като всеки беше предварително екипиран с плътен лист хартия на гърба си. Все пак рисунките не трябваше да останат върху блузките на децата. След това творенията трябваше да бъдат разгадани с помощни описания от художника. И тук падна голям смях.

В знак на благодарност към гостите всяко дете получи подарък от рожденика, за да си спомнят за неговия празник.

Тортата тази година беше с емблемата на NASA – любима тема на Мишето.

Игрите продължиха с конфети, композиране на електронна музика (Novation Launchpad – подаръкът за Мишето), бейзбол с ябълки, танци и забава, както само децата могат да го правят!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply