Празник

На добър час, Теди!

Сякаш вчера беше денят, в който с трепет, вълнение и плахи стъпки за първи път прекрачи училищния праг. Любознателна и нетърпелива да се докоснеш до новото, непознатото, да станеш голяма, да бъдеш ученичка.

Неусетно отлетяха дните и месеците на ученическите години. Премина през много предизвикателства, изпитания, емоции, понякога изпълнени с радост и въодушевление, а друг път – с тъга и огорчение. Така израсна, изгради себе си и се превърна в очарователна млада дама, с ясни амбиции и цели.

Горда съм, че възпитах едно нежно, чувствително, внимателно, отзивчиво, добронамерено, честно, обичащо и целеустремено … дете!

Всеки един етап от живота ти до тук те промени, направи те достоен човек, с ценности и мечти.

И ето, днес, ти затваряш една страница и отваряш друга. Страницата на Живота. В този толкова значим за всички ни момент искам да ти пожелая попътен вятър.

Скъпо мое дете, неуморно следвай мечтите си, успявай в начинанията си, постигай целите си! Бъди добър човек! Бъди щастлива! Бъди свободна! Бъди уверена! Запази детската си любознателност! Нека поривът и желанието ти да научаваш още и още, да вървиш напред и нагоре, не те напуска никога! Преодолявай с лекота всяка трудност по пътя си и знай, че винаги ще съм до теб! Дано късметът те следва неотлъчно, за да може наред с твоите усилия да получаваш „по едно рамо“ и от съдбата!

Честито завършване!

Обичам те, от Земята до Небето и от Небето до Земята – както казваше като малка!

Мама

Успешен старт, деца!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply