Празник

10–ти Рожден Ден на Мишето!

Мило дете, бъди жив и здрав, все така любознателен и устремен към нови знания. Нека светът ти поднася само красивата и светлата си страна. Животът да те среща с позитивни, добри и възвишени хора. Успявай в начинанията си, преследвай мечтите си и знай, че ние винаги ще бъдем до теб. Пожелаваме ти много успехи в новата ти футболна страст, да станеш най-добрия вратар! Радвай се на безгрижното си детство, изпълнено с игри и забавления. Създавай незабравими, ценни спомени, които да те топлят цял живот. Обичаме те безкрайно!

С много вълнение, нетърпение и усърдие подготвихме първия юбилей на Мишето, който отпразнувахме на 24.08.2017 г. Отново партито беше градинско, на вилата, с много игри и веселие. А темата, разбира се – футболна. 

По идея на Рожденика тази година пинятата имаше формата на числото 10. Направихме я собственоръчно от картон, което малко затрудни играчите. Както подобава на всеки рожден ден, виновникът за събитието първо трябва да бъде изкъпан. Измислихме игра “Стреляне в мишена с водни балони”, но мишената беше с лика на Мишето. След като мисията бе изпълнена и Рожденикът добре изкъпан, купонът продължи. Следващата игра беше “Скачане с чували”. Тук си пролича кой е в добра физическа форма и кой трябва да поработи повечко. Някои от играчите изплезиха езици. Сериозна преднина взеха пъргавите дребосъци. Естествено, няма как вратарят на детския футболен клуб „Спартак-2015“, да не включи в празника си игра с отбелязване на дузпи. Мишко беше на вратата, а всеки от гостите му би наказателен удар, но преминавайки първо през колчета на зиг-заг. Кучето ни също е доказан футболист. Най-вече в пукането на топки. Друга интересна игра беше пренасяне на вода от едно място на друго, но само със сламка. Децата се разделиха на два отбора с капитани Мишо и Лора. Отборът на Мишето успя да пренесе 710 грама вода и спечели срещу отбора на Лора, чийто резултат бе 635 грама. Хоризонталният баскетбол се оказа една от най-трудните игри. Малко бяха точните попадения… Най-смелите се включиха в караокето. Кака Теди е феноменална в пеенето. Игрите продължиха до късно вечерта. Децата играха туистър, криеница, пръскаха цветни конфети, танцуваха. Организирахме и специална фотосесия с мото “HAPPY ALIEN”! Основни участници – татко и син. 

Няма как един рожден ден да премине без хапване и торта. Тортата беше във формата на вратарска ръкавица. Благодарим на майсторите от сладкарска къща „Миша“ в гр. Кюстендил, които изпълниха желанието ни и сътвориха прекрасната торта по наша снимка, която беше и много вкусна.  Поради високата опасност от пожари по това време на годината, заменихме летящите фенери с водни. За здравето на Рожденика пуснахме в градинския ни басейн 10 цветни водни фенера във вид на лилия. С тях отправихме най-добрите си пожелания към Мишето. Партито премина с много настроение, смях, емоции. Накрая героите бяха щастливи и уморени!

Още един незабравим рожден ден!

Честит първи юбилей, Мише!

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply