За мен

Здравейте!

Аз съм Ирена. Обичам семейството си, кучета, слънчогледи, вкусна храна, уютна обстановка, истинските хора. Дълго време бродих из необятното интернет пространство, попадайки на все по-вдъхновяващи блогове, заразяващи с ентусиазъм, емоции, грабващи със споделени чувства и впечатления. Минутки бягство в света на красивото и сътвореното с любов за любими хора. Това е моето местенце за топлина, с дъх на канела и кулинарни изкушения.

Ябълка с канела

Появи се в живота ми неочаквано и остана завинаги. Топлина, уют, мечти, спасение, слънце. Всичко това за мен е ябълка с канела, вкусът на топъл чай и истинска любов. Свидетел на моето щастие и тъга. Божествен аромат с душа, докосващ всичките ми сетива, разливащ животворна сила във вените ми. Познах го с първото ухание, от първия допир. Срещнах го и животът ми се промени изцяло.

Сладкият, нежен и чувствен аромат изпълва дните ми, дарява ме с щастие и обич, избърсва сълзите ми. Надделява над всичко и всеки, дори когато в душата ми е облачно или вали дъжд.

Ароматът на моята съдба!

Добре дошли!

Авторски права

Всички снимки и публикации са авторски. Всеки има право да цитира части от съдържанието на блога като цитатите трябва да са придружени с линк към източника или да поиска изричното мое съгласие. В противен случай рискувате да нарушите Закона за авторското право. 🙂

Политика за поверителност / Privacy Policy